Ongewoon Gewoon

I am perfect in my imperfections,
secure in my insecurities
happy with my choices,
strong in times of weakness,
and beautiful in my own way

Een betere wereld, met respect voor de natuur en in harmonie met alle levende wezens, dat is waar wij naar streven.
Maak kennis met de mensen achter Greenterior Design & Wellbeing. 

Lisa

Twintig jaar geleden verhuisde ik van het gezellige Noord-Brabant naar hartje Antwerpen. Na mijn studies vertaler Nederlands-Engels-Frans-Duits, ben ik in België blijven 'plakken' zoals ze zeggen en ruilde de levendige, drukke stad voor de groene rustige Noorderkempen. Na een tijdje begon het weer te kriebelen en studeerde ik Interieurontwerp, gevolgd door een postgraduaat Bio-ecologisch bouwen en wonen, Tuinontwerper met een postgraduaat Ecologische Landschapsinrichting als kers op de taart.

In mijn ontwerpen combineer ik de perfectie van imperfectie met natuurlijke materialen, subtiele kleuren, grillige vormen en een grote dosis groen in een praktisch geheel. Mijn grote voorbeelden zijn de ontwerpers Axel Vervoordt, Patrick Blanc & Vo Trong Nghia. 

Al mijn vrije tijd gaat naar mijn andere liefde: mijn Saarlooswolfhonden, die ik train voor sport, foto, film & TV werk. Onder Lykos Saarlooswolfdogs | Canine Coaching Services verzorg ik showhandling, massagetherapie, wolf(hond) voorlichting & educatie, voedingsadvies en kynologische vertalingen.